icon-arrow-right
HomeOver ons VolkerWessels Materieel & Logistiek, van harte welkom in het nieuwe jaar!

VolkerWessels Materieel & Logistiek, van harte welkom in het nieuwe jaar!

Actueel

Het nieuwe jaar start met een nieuwe dienstverlening. Vanaf nu gaan we verder onder de naam VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWML). Dit komt voort uit de verregaande samenwerking tussen VolkerWessels Bouwmaterieel (VWB) en Volker Stevin Materieel (VSM).

Onderscheidend zijn

Slimme inzet van materieel en bijbehorende diensten worden steeds belangrijker om onderscheidend te blijven in de bouwsector. Met een eenduidige logistieke dienstverlening, verdergaande digitalisatie, duurzaam materieel en logistieke hubs maken wij samen het verschil.

1 dienst – 1 naam

Met één gezamenlijke naam willen wij nog duidelijker maken dat VWML het resultaat is van de samenwerking van de twee materieeldiensten. In één dienst maar dan nog effectiever, efficiënter en handiger.

We treden vanaf nu naar buiten onder één naam en je komt altijd bij dezelfde club uit. Het dienstenpakket wordt geharmoniseerd en We gaan ons nog meer focussen op het verbeteren van onze dienstverlening, zodat de aannemer kan doen waar hij goed in is, namelijk bouwen!

Bekijk hieronder het filmpje

https://youtu.be/JyTtnXZVOfw

Of ga naar:

https://www.materieeldienst.nl/nl/nieuws/detail/volkerwessels-materieel-logistiek

Vragen?

Meer communicatie hierover zal de komende tijd volgen. Heb je nu toch vragen over deze vorm van dienstverlening? Mail ons gerust: info@vsmaterieel.nl 

+