icon-arrow-right
HomeExpertiseExploitatie & investering

Exploitatie & investering

Bij VWMO zijn we toegewijd aan het optimaal benutten en beheren van materieel voor de werkmaatschappijen binnen het VolkerWessels concern. Onze focus ligt op investeren, onderhouden en desinvesteren in een breed scala aan materieel, met als doel de efficiëntie te verhogen, kosten te optimaliseren en de duurzaamheid te bevorderen.

Elektrificatie voor een duurzame toekomst

In lijn met de groeiende behoefte aan duurzaamheid en milieubewustzijn, spelen we een belangrijke rol in de elektrificatie van ons materieel. We streven ernaar om steeds meer elektrische opties te integreren in ons machinepark, wat niet alleen bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst, maar ook resulteert in kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen.

Advies en innovatie

Ons team van experts adviseert en ondersteunt de werkmaatschappijen binnen VolkerWessels bij het nemen van cruciale beslissingen met betrekking tot materieel. Of het nu gaat om vervanging, innovatie of het optimaliseren van bestaand materieel, we staan altijd klaar om strategische inzichten te bieden en de implementatie ervan te ondersteunen. We geloven in voortdurende verbetering en zijn vastbesloten om bij te dragen aan de groei en efficiëntie van onze organisatie.

Een cruciale rol in de doelstellingen

De inspanningen van VWMO zijn nauw verweven met de bredere doelstellingen van KWS en VolkerWessels als geheel. We begrijpen dat ons werk niet alleen van invloed is op de werkmaatschappijen waarvoor we actief zijn, maar ook op de algehele duurzaamheidsdoelen en prestaties van de VolkerWessels-groep. Daarom is ons engagement voor duurzaam materieel en efficiënt beheer van cruciaal belang voor het bereiken van onze gezamenlijke ambities.

Bij VWMO zijn we gepassioneerd over het creëren van een duurzame toekomst en het ondersteunen van de groei en efficiëntie van VolkerWessels. Samen werken we aan een innovatieve en duurzame toekomst.

+