icon-arrow-right
HomeExpertiseOnderhoud & Keuringen

Onderhoud & Keuringen

Bij VWMO begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en optimale prestaties van materieel. Daarom zijn we trots op onze uitgebreide expertise in (preventief) onderhoud en keuringen, die ervoor zorgen dat uw materieel te allen tijde operationeel is. We staan klaar om uw behoeften op het gebied van onderhoud en keuringen te vervullen.

Onze diensten omvatten

1. Preventief Onderhoud: We plannen en voeren preventief onderhoud uit om mogelijke storingen te minimaliseren en de levensduur van uw materieel te verlengen. Dit kan zowel op locatie als in een van onze goed uitgeruste werkplaatsen in het hele land plaatsvinden.

2. (Wettelijke) Keuringen: VWMO heeft de expertise om alle vereiste (wettelijke) keuringen uit te voeren, zodat uw materieel voldoet aan alle regelgeving en normen. We zorgen voor de benodigde documentatie en certificaten om uw operationele compliance te waarborgen.

3. Correctief Onderhoud: Als zich onverwachte storingen voordoen, reageren we snel en adequaat om uw materieel weer in goede staat te brengen. Ons team van deskundige technici staat paraat om problemen op te lossen en minimale stilstand te garanderen.

4. Modificaties: We voeren aanpassingen door om uw materieel "up to date" te houden, zodat het blijft voldoen aan de nieuwste technologische en wettelijke normen. We begrijpen dat innovatie een continu proces is, en we zorgen ervoor dat uw materieel daarin meegaat.

5. Advies: Ons team staat altijd klaar om klanten te adviseren over de inzet en het gebruik van materieelstukken. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en we delen graag onze inzichten en aanbevelingen om uw operaties te optimaliseren.

Projectoplossingen op maat

Bij VWMO geloven we sterk in de kracht van samenwerking en interdisciplinaire aanpak. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen en modificaties te ontwerpen voor elk projectvraagstuk. Onze gecombineerde expertise zorgt ervoor dat we altijd de juiste oplossingen bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften en uitdagingen.

+