icon-arrow-right
HomeOver onsWie zijn wij?

Dit zijn wij

Wij zijn VolkerWessels Materieel & Onderhoud (VWMO), een onmisbare schakel binnen de VolkerWessels-groep en een cruciaal onderdeel van KWS Infra. Onze nauwe samenwerking met diverse werkmaatschappijen, waaronder VWML, VSF, VSH, VWT, en VolkerRail, versterkt onze positie als een van de leidende organisaties binnen de infrastructuurbranche in Nederland.

Bij VWMO zijn we gespecialiseerd in het beheer en het onderhoud van bedrijfsgebonden materieel en asfaltcentrales. Onze toewijding aan het behouden en optimaliseren van deze vitale bedrijfsmiddelen staat centraal in onze missie. We streven ernaar om ze in topconditie te houden, zodat onze partners en werkmaatschappijen altijd kunnen rekenen op betrouwbare en efficiënte operaties.

 

Met deskundige teams en geavanceerde technologieën zijn we in staat om hoogwaardig onderhoud en renovatie van gespecialiseerde machines te bieden. Hierdoor kunnen we de levensduur van deze kostbare activa verlengen en tegelijkertijd de nieuwste normen en technologieën implementeren om aan de groeiende eisen van de industrie te voldoen.

 

Onze rol als beheerder van bedrijfsgebonden materiaal en asfaltcentrales gaat verder dan alleen technische expertise. We zijn partners in vooruitgang, voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor innovatie en duurzaamheid. Samen met onze collega's binnen de VolkerWessels-groep streven we naar de ontwikkeling van infrastructuur die de mobiliteit, leefbaarheid en duurzaamheid van Nederland verbetert.

+