icon-arrow-right
HomeExpertiseConstructie

Constructie

Constructie is waar vakmanschap, precisie en toewijding samenkomen. Onze werkplaatsen zijn gespecialiseerd in constructiewerk en is de spil van ons onderhouds- en reparatieprogramma. We zijn er trots op dat we onze expertise richten op machines en reparaties, en we hebben een NEN-certificering om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Blijvende toewijding aan verbetering

Bij VWMO streven we ernaar om onze werkplaats in topconditie te houden en voortdurend te verbeteren. We zijn altijd bezig met onderzoek en ontwikkeling om nieuwe certificaten te behalen en onze collega's de best mogelijke ondersteuning te bieden. Onze constructiewerkplaats is niet alleen een onderdeel van onze onderhouds- en reparatieafdeling, maar ook een katalysator voor innovatie en efficiëntie.

 

Projectmatige benadering

Naast onze dagelijkse activiteiten, overwegen we ook projectmatige constructiewerkzaamheden, inclusief het mogelijk terughalen van schepen. Deze unieke benadering stelt ons in staat om flexibele oplossingen te bieden voor specifieke projectbehoeften. Of het nu gaat om het onderhoud van schepen, scheepswerven of andere maritieme uitdagingen, we hebben de expertise om effectieve oplossingen te ontwerpen en uit te voeren.

+