icon-arrow-right
HomeOver ons Volker Stevin Materieel is in het bezit van de CO2-prestieladder trede 3

Volker Stevin Materieel is in het bezit van de CO2-prestieladder trede 3

Actueel

Als Volker Stevin Materieel BV zijn wij een materieelbedrijf en zelfstandige werkmaatschappij van VolkerWessels. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren, leveren, beheren en onderhouden van een omvangrijk materieelpakket en alle daarbij horende elektrische en werktuigbouwkundige installaties voor de aanleg en het onderhoud van infrastructuur. Dit betreft infrastructuur binnen de wegenbouw, civiele techniek, spoorwegbouw & netwerken voor energie, water en telecom.

Voor ons materieel zijn wij altijd opzoek naar duurzame ontwikkelingen. Dit wil zeggen dat wij met onze leverancier opzoek zijn naar nieuwe technieken, maar ook dat wij zelf bestaande technieken ombouwen tot duurzamere machines en/ of materieelstukken.

Wij vinden transparantie van groot belang als het gaat om emissies en behaalde reducties. Voor stakeholders binnen en buiten het bedrijf zijn kennisgeving van onze strategie, doelstellingen, vooruitgang en innovaties van groot belang. Het identificeren van alle belanghebbende is een belangrijk doel van dit plan. Een persoonlijke dialoog met direct belanghebbende en het bijsturen van onze strategie op basis van de input van onze stakeholders zijn speerpunten van de organisatie.

Voor certificaat zie CO2-prestatieladder op onze website.

+