icon-arrow-right
HomeOver ons Keurmerk Beste Werkgever 2019-2020 in categorie Bouw & Infra

Keurmerk Beste Werkgever 2019-2020 in categorie Bouw & Infra

Actueel

Volker Stevin Materieel heeft het Keurmerk ‘Beste Werkgever’ verdiend in de categorie Bouw en Infra (*). Dit keurmerk geeft aan hoe de medewerkers onze organisatie beoordelen en waarderen. Een belangrijke graadmeter voor goed werkgeverschap!

Beste Werkgevers Keurmerk

In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.Maar liefst negen van de bedrijven van VolkerWessels mogen het komende jaar het keurmerk Beste Werkgever uitdragen. Volker Stevin Materieel is trots één van deze negen bedrijven te zijn!

 

Binnen VolkerWessels hebben de volgende 9 bedrijven het Beste Werkgevers keurmerk gekregen: Bouwbedrijf Wessels Zeist ***

De Groot Vroomshoop ***

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ***

VolkerWessels Bouwmaterieel **

Koenen-Rottinghuis-Reitsma *

Visser & Smit Bouw *

De Mors *

Volker Stevin Materieel *

VolkerRail *

 

Deze bedrijven scoren gemiddeld het hoogste op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

 

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

+