icon-arrow-right
HomeOver ons Bereikbaarheid locatie Dordrecht: Groot onderhoud N3 vanaf augustus 2020

Bereikbaarheid locatie Dordrecht: Groot onderhoud N3 vanaf augustus 2020

Actueel

Wanneer u onze locatie Dordrecht wilt bezoeken, houd u tijdens uw reis dan rekening met extra reistijd in verband met wegwerkzaamheden aan de N3. Op 6 augustus 2020 start Rijkswaterstaat met groot onderhoud aan de N3. Dit duurt tot eind 2021. Er komt onder meer een nieuwe fundering en nieuw stil asfalt. De weg kan er straks weer jaren tegenaan. Het werk wordt in fases uitgevoerd, elke keer op een ander deel van de N3. Om de hinder te beperken, worden volledige wegafsluitingen in (lange) weekenden gepland en deels tijdens vakantieperiode uitgevoerd. Tijdens weekendafsluitingen zijn delen van de N3 volledig afgesloten voor auto's en vrachtwagens. Doorgaand verkeer wordt dan omgeleid via de A15 en A16 (en omgekeerd). Op overige dagen blijft de N3 open, wel met minder rijstroken. Verkeer richting de A15 rijdt over twee rijstroken en verkeer richting de A16 over één rijstrook. Toe- en afritten blijven zoveel mogelijk open.

 

 

Drukte op de weg

Reist u met de auto over de N3? Houd dan rekening met drukte op de weg en langere reistijden. De beschikbare rijstroken zijn smaller en u mag er minder hard rijden. Plan uw reis en bekijk voor u vertrekt de drukte op de weg op www.dordrechtonderweg.nl

                      

De renovatie van de Wantijbrug duurt nog tot november 2020. Voor de renovatie staan ook nog een aantal weekend- en nachtafsluitingen gepland voor het uit- en inhijsen van de beweegbare delen en het testen van de brug.

 

Meer weten?

Actuele informatie over wat we doen, de planning en te verwachte hinder tijdens alle werkzaamheden aan de N3 vindt u op www.n3werkzaamheden.nl.

 

+