icon-arrow-right
HomeOver ons 2 elektrische voertuigen incl. zonnepanelen voor VolkerInfra Schiphol

2 elektrische voertuigen incl. zonnepanelen voor VolkerInfra Schiphol

Actueel

De afdeling Autobeheer van Volker Stevin Materieel (VSM) heeft 2 Renault E-Masters geleverd aan VolkerInfra op Schiphol. Deze elektrische voertuigen zijn extra uitgerust met zonnepanelen op het dak. Extra duurzaam dus!

 

De geplaatste zonnepanelen zorgen ervoor dat het 2e accupakket op een duurzame wijze wordt bijgeladen door middel van zonlicht. Dit 2e accupakket wordt gebruikt voor de 230V omvormer, zodat de servicemonteur op locatie divers elektrisch gereedschap en laders kan gebruiken. De 230V installatie is volledig gescheiden van het originele accupakket van het voertuig, dit om de actieradius niet nadelig te beïnvloeden.

voor VW Infra Schiphol

Combi gemak en duurzaamheidsambities

Via een handige app wordt er aan de servicemonteur inzicht gegeven over de volledige 230V installatie van het voertuig; denk hierbij aan de opbrengt van zonne-energie en beschikbare capaciteit van het 2e accupakket.

 

De inzet van elektrische voertuigen past uitstekend binnen de duurzaamheidsambitie van VolkerWessels: minder CO2-uitstoot, schonere lucht, klimaatverandering tegengaan, minder geluid, kortom verbeteren van levenskwaliteit!

 

De voertuigen volledig op maat ingericht en voorzien van zonnepanelen, signalering en huisstijl in samenwerking met PSB Bedrijfswageninrichting

Uw bedrijfswagenpark verduurzamen?

Heeft u ook belangstelling voor verduurzaming van uw bedrijfswagenpark? Of wenst u meer informatie over zonnepanelen op uw voertuigen? Neemt u contact op met afdeling Autobeheer, T: 078-6546871. Ook het testen van elektrische voertuigen behoort tot de mogelijkheden.

+