icon-arrow-right
HomeOver ons Collega's en klanten kunnen voor elke klus terecht

Collega's en klanten kunnen voor elke klus terecht

Actueel

“Vaste klanten weten over het algemeen wel wat wij kunnen in de constructiewerkplaats, maar niet iedereen is op de hoogte. Daar brengen we graag verandering in. We willen namelijk niet alleen voor ons zelf onze mogelijkheden volop benutten, maar collega’s en klanten ook graag laten weten dat ze eigenlijk met al hun verzoeken bij ons terecht kunnen”, stelt manager Projecten Jasper de Vette, verantwoordelijk voor onder andere engineering en voorbereiding van de constructiewerkplaats.

“Eigenlijk kunnen we hier alles maken en construeren wat in het concern nodig is”, valt Jasper de Vette met de deur in huis. “Van hulpconstructies als stempelramen in bouwkuipen, meetapparatuur in wagens en hijsvoorzieningen tot onderdelen van frames voor windmolens en containerunits met speciale inrichtingen. Soms maken we wat klanten ons uitgewerkt vragen, compleet met kant en klare tekeningen. In andere gevallen hebben ze een minder duidelijke vraag. Omdat wij hun werkzaamheden en materialen kennen en hun taal spreken, weten we ook in de constructiewerkplaats te realiseren wat zij nodig hebben. Het is leuk om mee te denken en soms kun je met perfecte alternatieven komen die dan ook nog eens goedkoper zijn en waar klanten zelf nog niet aan hadden gedacht.”

 

“In het vorige nummer van De Koppeling werd aandacht besteed aan de boringen in Noorwegen. Onder meer waterdruk, de steile hoek en de solide rotsgrond maken die klus gecompliceerd. Om de lange stang met daarop de boorkop in de pijp op zijn plaats te houden, zijn ringen of centralizers nodig. Daar waren problemen mee, waarna wij werden gevraagd deze te maken. We weten dat we ons werk goed doen, maar toch is dat best spannend. Collega’s staan daar in weer en wind en in de drek te ploeteren en hebben hun hoop op ons gevestigd. Wij kunnen snel schakelen en hebben 24/7 doorgewerkt om het voor elkaar te krijgen. Dan ben je echt wel benieuwd of het uitpakt zoals je het bedacht hebt en blij als dat inderdaad het geval is. Het is prachtig op zo’n manier met je club te kunnen bijdragen. Het is sowieso hartstikke mooi van klanten terug te horen dat we ze met onze diensten blij hebben kunnen maken, daar doen we het voor.”

 

+