icon-arrow-right
HomeEnergie Infra & Telecom

Infrastructuur - Energie Infra & Telecom

Of het nu on- of offshore wordt aangelegd, Volker Stevin Materieel zorgt voor het juiste equipment bij het werk aan allerhande energie-, water- en communicatienetwerken in binnen- en buitenland. We leveren boorbenodigdheden voor boringen onder het maaiveld, adviseren over de beste aanpak en worden betrokken bij het (de-)mobiliseren van schepen en offshore pontons die kabelvoorzieningen voor windmolenparken aanleggen.

Infra

Infra

Volker Stevin Materieel levert voor alle mogelijke projecten in de infra-markt het materieel, dat nodig is om deze projecten tijdig en met de juiste kwaliteit op te leveren. De verscheidenheid aan materieel dat binnen deze projecten wordt gebruikt is groot. Van een relatief eenvoudige, kleine trilplaat t/m de grootste asfaltverwerkingsmachines. Een zeer divers pakket dus! Ook de geografische spreiding van de projecten is groot. Voor VSM betekent dit, dat een goed logistiek proces een onderdeel is van deze projecten. VSM is als geen ander zeer goed in staat om dit diverse materieelpakket te combineren met een optimaal geplande logistiek, zodat infra-projecten te allen tijde van het juiste materieel kunnen worden voorzien.

Ommen

Energie

Volker Stevin Materieel levert al het benodigde materieel om projecten te realiseren in de infra. Projecten als het aanleggen van Gasleidingen, Waterleidingen, Warmte- en Koude leidingen. Maar ook leidingenprojecten in de petrochemie of complete huisaansluitingen. Geen project is hierbij hetzelfde. Dit betekent dat er ook verschillende soorten en typen materieel moet worden ingezet. VSM voorziet haar klanten altijd van het juiste materieel. Een grote diversiteit van materieel stukken dus. Maar niet alleen diversiteit is belangrijk. Het gaat ook om betrouwbaarheid en flexibiliteit. Stilstand in de voortgang van een project is geen optie. Uiteraard geldt dit dan ook voor de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van het op het project noodzakelijke materieel. Materieel van VSM voldoet aan alle eisen en wensen van haar klanten op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien is VSM als organisatie zeer flexibel. Voor klanten betekent dit, dat zij zich volledig kunnen focussen op het uitvoeren van projecten en onbezorgd kunnen zijn als het om materieel gaat.

 

Telecom

De telecomwereld is een dynamische wereld. De technologie in deze sector ontwikkelt zich in een hoog tempo. Projecten die worden uitgevoerd in deze dynamische wereld, kenmerken zich dan ook als projecten met een hoog werktempo en scherp op elkaar afgestemde planningen.

Deze dynamiek is ook zichtbaar als het gaat om het materieel, dat nodig is om deze projecten te realiseren. Of het nu gaat om graaf- of meetwerk, de materieelstukken moeten voor 100% betrouwbaar zijn. Dit geldt voor de beschikbaarheid van het materieel op de juiste tijd en locatie, maar ook voor de betrouwbaarheid van de materieelstukken. Als het gaat om korte doorlooptijden tijdens een project en scherp op elkaar afgestemde planningen, moet beschikbaarheid en betrouwbaarheid van materieelstukken geen afbreukrisico zijn. VSM is als geen ander in staat deze behoefte voor haar klanten in te vullen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.    

+